Produkter Nyheter Om oss Kontakt oss Nettbutikk
   
Tekniske data


Havkajakk


Pris kr.

Fra kr 7900,-

Vi har havkajakker i alle prisklasser og materialer. Når det gjelder materialer snakker vi i hovedsak om glassfiber og plast (polyetylen).

Det selges desidert mest havkajakker i plast for tiden, og det har sammenheng med at folk gjerne ønsker seg en kajakk som tåler en støyt. Samtidig har kajakkene i plast blitt stadig bedre, og ved hjelp av moderne produksjonsteknikker har nå noen modeller fra Necky og Old Town kommet ned i samme vekt som glassfiberkajakker.

Men glassfiberkajakker har jo også sine fordeler. De er blankere og penere å se på,  de er stivere, man får en litt anderledes padlefølelse, glassfiberkajakker gir bedre respons en plastkajakker.  Viderekommende padlere som kjøper sin andre eller tredje kajakk kjøper gjerne en glassfiberkajakk, eller en carbon/kevlar kajakk som ligger ca 2 kg lavere i vekt en glassfiber.

Hasle Expedition

Kajakk og Fritid Hovedsiden
Her kan du få all informasjon om våre forskjellige modeller, priser, bruksområder, og tekniske detaljer.

Hasle Kajakk
Vi er Norges største forhandler av Hasle Kajakker. ta en kikk på de forskjellige modellene. Vi har uslåelige pakketilbud med carbonåre inkludert.

Seabird Designs kajakker

Vi har nå blitt forhandler for Seabird Designs kajakker!

Seabird Designs kajakk
Se de nye kajakkene vi satser for fullt på, Seabird Designs.

Tahe Marine
Utrolig flotte kajakker til meget gunstige priser.

Necky
Necky er verdens største produsent av havkajakker. Vi er eneforhandler av Necky kajakker på østlandet. Vi fører alle modellene og har meget gode pakketilbud.

Prijon Kajakk
Prijon er en av en av de største kajakk produsentene og har noen meget gode havkajakk modeller. Vi har gode pakketilbud.

Kajakk
Vi har norges største utvalg av kajakker i vår butikk i Drammen. Vi selger kajakker over hele landet, og har rimelige priser på frakt.

Hasle Expedition

Hasle Expedition er norges mest solgte kajakk, norskprodusert, og fikk terningkast 6 i test av Vg og Båtlivs store kajakktest i 2005.

Hasle Excursion

Hasle Excursion er en helt ny havkajakk modell fra Hasle. Utviklet fra skroget til testvinneren "Expedition" men ytterligere forbedret med overliggende ror, og en ekstra vanntett dagsluke foran cockpitåpningen. Passer for større personer enn Expedition.

Webshop
Ta en tur innom vår kajakk nettbutikk. Alle varer kan kjøpes direkte på nettet.

Havkajakk
Se vårt store utvalg av havkajakk, vi har havkajakker som passer for enhver smak og lommebok.

Kano
Vi satser nå stort på Kano, og har fått agenturet for Old Town kanoer på østlandet. Old Town kanoer tilhører det absolutt øverste sjikt, og våre priser er som på alt annet vi selger, meget lave.

Kajakk

Seabird Designs
Seabird Designs kajakkerStandardutstyr:


Tilleggsutstyr:


 

 

© Copyright - Kajakk & Fritid, Øvre Storgt. 124, 3018 Drammen. Tlf og fax: 32 83 27 10